Ludmila Bordianu

Tehnologia de epilare definitivă

Obține acum pielea fină pe care ți-o dorești cu epilarea definitivă

Părul facial și corporal nedorit poate fi problematic pentru bărbații și femeile de toate vârstele. Procedura noastră de epilare definitivă cu laser Brașov reprezintă soluția cea mai rapidă și ușoară pentru reducerea permanentă a părului, astfel încât să arătați și să vă simțiți grozav zi de zi. Epilarea definitivă elimină necesitatea utilizării celorlalte metode de eliminare a părului, care pot cauza iritații și leziuni inestetice, permițându-vă să vă bucurați de o piele superbă în fiecare zi.

Ludmila Bordianu Beauty Centre utilizează cea mai performantă și inovativă tehnologie de îndepărtare a părului, și anume Laserul Versus 3 Color. Echipamentul deține cel mai mare potențial de a distruge foliculului de păr fiind necesare doar câteva ședințe de epilare definitivă pentru a te bucura de confort și libertate zi de zi !

Programare online

Epilare definitivă

Rezultate pe termen lung

Ludmila Bordianu

Tehnologia de epilare definitivă

Obține acum pielea fină pe care ți-o dorești cu epilarea definitivă

Părul facial și corporal nedorit poate fi problematic pentru bărbații și femeile de toate vârstele. Procedura noastră de epilare definitivă cu laser reprezintă soluția cea mai rapidă și ușoară pentru reducerea permanentă a părului, astfel încât să arătați și să vă simțiți grozav zi de zi. Epilarea definitivă elimină necesitatea utilizării celorlalte metode de eliminare a părului, care pot cauza iritații și leziuni inestetice, permițându-vă să vă bucurați de o piele superbă în fiecare zi.

Ludmila Bordianu Beauty Centre utilizează cea mai performantă și inovativă tehnologie de îndepărtare a părului, și anume Laserul Versus 3 Color. Echipamentul deține cel mai mare potențial de a distruge foliculului de păr fiind necesare doar câteva ședințe de epilare definitivă pentru a te bucura de confort și libertate zi de zi !

Programare online

Epilare definitivă

Rezultate pe termen lung

Mărturii de la voi

Ce spun clientele noastre

Profităm întotdeauna de feedback-ul clienților pentru a ne îmbunătăți serviciile oferite.

Am aflat despre epilarea cu laser de la o prietenă apropiată, care este foarte mulțumită de această metodă de eliminare a părului. Am găsit acest serviciu în Brașov la Ludmila Bordianu Beauty Centre și observ deja rezultate minunate la nici trei săptămâni de la prima ședință. Iar procedura în sine este foarte suportabilă. Sunt foarte încântată de rezultate și de serviciile primite pe care le recomand cu toată încrederea.

Diana

Clientă
Epilarea definitivă este cea mai inteligentă investiție pe care am făcut-o pentru aspectul meu și pentru starea mea de bine. Sunt extrem de mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut, de serviciile ireproșabile de care am beneficiat și de cât de confortabilă a fost procedura. Nu ai cum să regreți o astfel de investiție când zi de zi te bucuri de o piele fină, îți permiți să porți ce haine dorești și nu mai pierzi timp și bani cu alte metode de epilare dureroase și ineficiente.

Simona

Clientă

Beneficiile epilării cu laser

Imaginați-vă că nu mai trebuie niciodată să vă epilați cu aparatul electric, să folosiți ceară sau aparate de unică folosință. În doar câteva minute, tehnologia inovatoare de epilare definitivă reduce și îndepărtează permanent părul din zona tratată. Acum, mai mult ca oricând, femeile și bărbații optează pentru epilarea cu laser, deoarece tehnologia a avansat, ceea ce înseamnă că pot fi tratate toate tipurile de păr și de piele. Procedura de epilare definitivă Brașov practicată de Ludmila Bordianu Beauty Centre ajută la reducerea creșterii părului sau la eliminarea sa definitivă, economisind timp și bani, oferind pielii un aspect neted și sănătos.

Procedura de epilare definitivă

În doar câteva ședințe, tehnologia noastră de îndepărtare a părului cu laser va împiedica creșterea părului din zonele mici, cum ar fi axile, precum și din zone mari, cum ar fi picioare, brațe, spate, umeri.

Rezultatele epilării definitive

Laserul Versus 3 Color acționează pe toate fototipurile de piele și orice tip de păr de la cel mai deschis până la cel mai închis. Capacitatea celor 3 lungimi de undă încorporate într-un singur manipul acționează sigur și eficient atât pe fir subțire și deschis cât și pe fire închise la culoare fără limitare.

contact

Solicită o programare acum

Te invităm să ne contactezi pentru a solicita o programare prin intermediul formularului nostru de contact. Programarea va deveni confirmată după ce un membru al echipei noastre va lua legătura cu tine în acest sens.

post-imgCel mai evident beneficiu al epilării definitive cu laser este acela de a scăpa rapid și fără durere de părul nedorit. Rezultatele care se mențin timp îndelungat reprezintă un alt avantaj deosebit de apreciat.

post-img
Epilarea cu laser este probabil mult mai confortabilă decât ați crede. În funcție de toleranța fiecărei persoane la durere, este posibil să nu simțiți nimic sau s-ar putea să experimentați o senzație ușoară de înțepătură. Ludmila Bordianu Beauty Centre a investit în cea mai recentă tehnologie de epilare cu laser tocmai pentru a asigura servicii plăcute și confortabile.

post-imgFiecare persoană este unică. Sunt indicate o medie de la 4 la 6 ședințe în funcție de desimea firelor, cantitatea acestora și istoricul epilărilor anterioare. Ludmila Beauty Centre vine cu un program personalizat pentru fiecare clientă după o consultație și analiză minuțioasă a fototipului pielii, cantității firelor tipului de fir și zonelor solicitate. După fiecare ședință clientele observa rărirea firelor iar progresiv firele se subțiază până la pierderea definitivă.

Tratament rapid 85%
Tehnologie avansată 95%
Rezultate pe termen lung 90%
Servicii prompte 96%
Epilare non-invazivă 100%